keskiviikkona, kesäkuuta 05, 2013

Nukkekodin kesässä matkustetaan maailman ympäri

Pieksämäen Nukkekodin kesäkausi avattiin tiistaina 4.6. lauantaihin 8.6. saakka kestävien avajaiskarnevaalien merkeissä.

Kesällä 2013 Nukkekodilla seikkaillaan ympäri maailman merirosvokapteeni Joonas Auringon matkojen jäljissä; joka viikko ”vaihdetaan maata tai mannerta” ja tutustutaan kulttuureihin erilaisten satujen, työpajojen ja esitysten kautta.

Matkaoppaina kesän ajan toimivat  Julia Watanen ja Nazia Asif.


Minneköhän saakka Joonaksen kapulalossi seilaa.. ;)
Viikko-ohjelma jaottuu tarinatiistaihin, keksijäkeskiviikkoon, teatteritorstaihin, pensseliperjantaihin ja lystilauantaihin.  Työpajat ja esitykset alkavat pääsääntöisesti klo 10.30 ja 14.00, hinnat vaihtelevat 2 eurosta 5 euroon.

Tarkempaa ja ajantasaista tietoa ohjelmistosta päivitetään www.versoverkko.fi-sivuille sekä Nukkekodin uusille Facebook-sivulle: www.facebook.com/SadunJaSeikkailunTalo. Käy tykkäämässä!
Ohjatun toiminnan lisäksi Nukkekodille voi tulla vapaasti tutustumaan ja leikkimään. Viehättävästä pihapiiristä löytyvät mm. Peuhumökki, kauppaleikkipuoti, riippusilta ja kapulalossi.

Kauppa käy leikkipuodissa.

Riippusilta on  huiman jännittävä seikkailupaikka!
Peuhumökissä on tilaa luovuudelle ja liikunnalle.

Tinttamareskeissa voi ottaa matkamuistoksi hienot valokuvat!
Päärakennuksessa ovat teatterisali, Joonas Auringon satuvintti roolivaatteineen, Prinsessa Ruususen huone ja Merirosvo Joonas Auringon aarrekammio. Myös alakerran Kahvila Kultakutri palvelee Nukkekodin aukioloaikoina.


Nukkekodille voi tulla vapaasti tutustumaan ja leikkimään.
Satuvintin roolivatteet ovat lasten käytettävissä!
Satuvintillä voi pitää vaikka omankin tarinatuokion.


Nukkekoti on avoinna 4.6. - 3.8.2013 ti-pe 10-16 ja la 10-14, vapaa pääsy.
Tervetuloa mukaan sadun ja seikkailun maailmaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti