Versoverkko Etelä-Savoon -hanke

Lastenkulttuurikeskus Verso on saanut Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta ESR-rahoituksen vuosina 2012-2014 Savonlinnan, Mikkelin ja Pieksämäen seuduilla toteutettavalle Versoverkko Etelä-Savoon -hankkeelle.
Maaliskuussa 2012 käynnistyneen hankkeen tavoitteena on juurruttaa verkostomuotoisen lastenkulttuurikeskuksen toimintamalli Etelä-Savoon. Kehittämis- ja koulutushankkeen aikana kehitetään luovuutta edistäviä toimintamalleja ja kulttuurikasvatuksen menetelmiä osaksi kuntien palvelutoimintaa.
Hankkeessa valmistetaan moniammatillisissa varhaiskasvatuksen-, perusopetuksen ja kirjastojen henkilöstön, taidepedagogien ja taiteilijoiden muodostamissa työryhmissä opetus- ja koulutusmateriaalia toimintayksiköiden käyttöön. Menetelmäoppaita ja integroivan taidekasvatuksen menetelmiä tuotetaan sekä verkkoon että julkaisuina. Hanke vahvistaa osallistujien ammatillista osaamista, luo uudenlaista verkostoyhteistyötä ja kehittää uutta palveluliiketoimintaa kuntien hyvinvointi- ja koulutussektoreille.

Projektin nimi: Versoverkko Etelä-Savoon
Osio: Itä-Suomen suuralueosio
Toimintalinja 3: Työmarkkinoiden toimintaa edistävien osaamis-, innovaatio- ja palvelujärjestelmien kehittäminen
Hankkeen kesto: 1.3.2012 – 30.6.2014
Hankealue: Pieksämäki, Mikkeli, Joroinen, Rantasalmi, Savonlinna, Juva, Heinävesi, Mäntyharju
Rahoitus: Etelä-Savon ELY-keskus, Euroopan sosiaalirahasto, kunnat
Toteuttaja: Varkauden kaupunki / Soisalo-opisto / Lastenkulttuurikeskus Verso

Yhteystiedot:
Projektipäällikkö Mervi Riikonen: mervi.riikonen(a)soisalo-opisto.fi / 040 713 8669
Lastenkulttuurikeskus Verson kulttuurituottaja Terhi Siippainen: terhi.siippainen(a)soisalo-opisto.fi / 044 743 6409Ei kommentteja:

Lähetä kommentti