torstaina, huhtikuuta 04, 2013

Vastaa Verson kyselyyn ja voita digikamera!

Lastenkulttuurikeskus Verso haluaisi tietää mielipiteesi tiedotuksen kehittämisen tueksi. Kun vastaat linkistä löytyvään lyhyeen kyselyyn, edistät omalta osaltasi lastenkulttuurin saavutettavuutta ja voit myös voittaa 20.4. vastaajien kesken arvottavan Nikon Coolpix L25 digikameran!

Kysely on osa Savonia-ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistuvan Hanna Karhusen opinnäytetyönään tekemää markkinointitutkimusta. Vastauksia ei yhdistetä arvontaan osallistuvien yhteystietoihin.

Kyselyyn pääset tästä linkistä: http://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin637358&SID=95a66936-617b-4ab0-9f26-c0222d9b276a&dy=1284212704

Linkkiä saa jakaa vapaasti eteenpäin.

Kiitos ajastasi ja onnea arvontaan!

1 kommentti:

  1. Kysely on päättynyt ja kamera arvottu!

    Lastenkulttuurikeskus Verso tiedusteli huhtikuussa erityisesti lapsiperheiden ja lasten kanssa työskentelevien mielipiteitä tiedotuksen kehittämisen tueksi. Kysely on osa Savonia-ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistuvan Hanna Karhusen opinnäytetyönään tekemää markkinointitutkimusta.

    Saimme sekä Internetin kautta että erilaisissa tapahtumissa paperikyselynä suoritettuun kyselyyn noin 200 vastausta. Kiitokset kaikille tutkimukseen osallistuneille!

    Kysely on päättynyt ja 20.4. mennessä vastanneiden kesken on arvottu Nikon Coolpix L25 digikamera. Onnetar suosi varkautelaista Mari Vartiaista, onnittelut voittajalle! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

    Voit yhä antaa palautetta Versolle tiedotuksen tai muun toiminnan kehittämiseen esimerkiksi sähköpostitse tai Verson facebook-sivuilla: facebook.com/LastenkulttuurikeskusVerso.

    VastaaPoista